Kinderopvang

Kinderopvang Het Noorderlicht

Woon je in Doetinchem en ben je op zoek naar een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) voor je kind? Of zit jouw kind al op de basisschool en zoek je een fijne opvang voor of na schooltijd of in de vakanties? Dan is jouw kind welkom bij Het Noorderlicht. Je vindt ons in het moderne gebouw van basisschool Het Noorderlicht in de groene wijk Bezelhorst.

  • Kinderopvang in de wijk Bezelhorst in Doetinchem
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool Het Noorderlicht
  • Wij zorgen ervoor dat jouw kind kan stralen
Openingstijden
Maandag
07:30 – 18:00
Dinsdag
07:30 – 18:00
Woensdag
07:30 – 18:00
Donderdag
07:30 – 18:00
Vrijdag
07:30 – 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres
Bezelhorstweg 117
7002 CC Doetinchem

Tel: 06 – 33 16 22 92
E-mail: psghetnoorderlicht@kinderopvangspelenderwijs.nl
LKR: 305140243

Peuterspeelgroep

Onze peuterspeelgroep is kleinschalige en huiselijk ingericht. Iedere dag komen er maximaal 15 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving. Wij werken met uitdagende materialen en hebben voor elk thema een bijpassende hoek om in te spelen. En is je peuter 3,5 jaar? Dan mag hij naar de peuter-kleuterklas. Dat is fijn, want als je kind dan naar de basisschool gaat is het al bekend met het lokaal, de leerkracht en de manier van spelend leren. De overgang verloopt dus heel soepel.

Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE). In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.
We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardighedende motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

BSO

Wanneer je kind op de bassischool zit kan je gebruik maken van onze BSO. We bieden voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang. De BSO-ruimte is sfeervol en huiselijk ingericht. Jouw kind voelt zich zeker thuis bij ons.

We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. Zo bakken en koken we regelmatig de lekkerste lekkernijen en ook zijn onze air hockey-tafel en make-up ruimte favoriet bij de kinderen.

In de vakantie hebben we een speciaal vakantieprogramma.